Boj operátorů pokračuje, O2 nabízí "neomezený" kredit

Tereza Holanová Tereza Holanová
14. 5. 2013 19:59
Na výběr bude ze tří balíčků, které si lidé ke kartě dokoupí
Foto: Telefónica O2

Praha - Jarní boj operátorů o zákazníky pokračuje. Skupina O2 představila neomezené volání a SMS i pro zákazníky s předplacenou kartou.

Balíček bude k dispozici od 20. května, podmínkou je aktivovat si jeden ze tří tarifů Free, které platí vždy na týden.

Služby, na které se u tarifu Free O2 neomezená kapacita nevztahuje, se účtují podle aktuálního jednoho ze dvou ceníků. Pro lidi, kteří využívají kredit na telefonech, má aktuálně O2 "Tarif Na!dlouho" a "Tarif Na!hlas".

V rámci prvního je volání do ostatních sítí za šest korun, všechny SMS pak za dvě koruny. U druhého stojí volání mimo O2 5,60 koruny, SMS je za 2,60 koruny.

Pokud má zákazník na účtu dost kreditu, tak se mu po týdnu neomezený tarif automaticky obnoví. Aktivaci i deaktivaci balíčku bude možné provést zasláním aktivační SMS, dále půjdou balíčky objednat přes samoobsluhu Moje O2.

Nespí ani konkurence. Podle mluvčí Vodafone Veroniky Exnerové jsou neomezené tarify nyní nejsilnějším trendem v telekomunikacích. "Proto pracujeme na jejich spuštění i pro uživatele přeplacených služeb," doplňuje.

T-Mobile o této službě zatím neuvažuje. Zákazníky více zajímají výhody než neomezené tarify, myslí si mluvčí společnosti Lukáš Hrabal. Klientům s Twist kartami operátor nabízí v rámci programu Našim za dobytí buď volání za 2,50 koruny za minutu, bezplatné volání do vlastní sítě na dvanáct hodin denně, každou druhou SMS zdarma nebo volná data.

 

Právě se děje

Další zprávy