Vychází nový deník Insider, noviny pro znalce

Aktuálně.cz Aktuálně.cz
30. 11. 2011 16:00
Centrum Holdings, vydavatel Aktuálně.cz, přichází na trh s novým deníkem
Titulní strana nového deníku.
Titulní strana nového deníku. | Foto: Jan Langer

Praha - Společnost Centrum Holdings potvrdila, že od 1. prosince vydává nový deník Insider.

Noviny s exkluzivním obsahem - budou k mání na nejrůznějších digitálních zařízeních, na internetu, ve čtečce Kindle či tabletech - stojí od 990 korun za roční předplatné. Jedno číslo tak vychází na necelé čtyři koruny.

Insider už vyšel v několika zkušebních vydáních, která jsou pro předplatitele dostupná v archivu. Insider je večerník, čtenáři ho dostanou každý pracovní den po 16. hodině.

Ve svém středečním předpremiérovém vydání například píše, jakou odvetu připravili uhlobaroni z Mostecké uhelné švýcarským vyšetřovatelům, kolik zaplatil Jan Charouz za první start ve formuli 1 nebo že ceny energií v Česku už dohnaly německé.

"Insider bude všeobecný deník s informacemi od politiky po sport," řekl ředitel obsahu Centrum Holdings a dosavadní šéfredaktor Aktuálně.cz Jakub Unger. "Navíc je tu mimořádná nabídka pro předplatitele - Insider může kromě digitální mít i svou 'fyzickou formu' zprostředkovanou přes e-reader Kindle. Každý, kdo si pořídí náš večerník a k němu elektronickou čtečku, získá Kindle za nejvýhodnější cenu na českém trhu," dodal Unger.

Šéfreportérkou Insidera bude známá investigativní novinářka Sabina Slonková.

Centrum Holdings je mimo jiné vydavatelem online deníku Aktuálně.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy