Audio: Proti Jágrovi s Marešem zaútočí Fortuna Rockym

Veronika Skálová Veronika Skálová
31. 8. 2011 12:30
Fortuna spustí reklamní kampaň své loterie na motivy boxerského filmu
Sylvester Stallone sice v reklamě Fortuny nehraje, zazní alespoň jeho český hlas, tedy hlas herce Pavla Rímského.
Sylvester Stallone sice v reklamě Fortuny nehraje, zazní alespoň jeho český hlas, tedy hlas herce Pavla Rímského. | Foto: Reuters

Praha - Do souboje loterijních firem v Česku vstoupí ve čtvrtek nový bijec. Zatímco o světlých zítřcích a prosperitě Sazky přesvědčuje sázející Jaromír Jágr a miliony od Tipsportu v Tipšestce slibuje Leoš Mareš "ve vatě", Loto společnosti Fortuna bude propagovat český Rocky.

Součástí masivní kampaně bude televizní spot, který připomene vítězné tažení outsidera Rockyho, kterého si v legendárním filmu zahrál Sylvester Stallone. Slavné scény z filmu ovšem autoři reklamy zasadili do českého prostředí.

"Rocky a postupně rostoucí dav výherců proběhnou areálem bývalých hutí Poldi Kladno, pražskou ulicí v Kotcích a pod Hlávkovým mostem, zatrénují si i v tělocvičně. Nechybí ani kultovní scéna boxerského tréninku v mrazáku, v českém podání se ovšem boxuje do vepřových půlek, zatímco v původním filmu šlo o půlky hovězí," popsal tiskový mluvčí Fortuny Petr Šrain.

V reklamě, stejně jako v českém dabingu Rockyho, bude z boxerových úst znít hlas herce Pavla Rímského, součástí reklamy bude i hlavní hudební motiv filmu "Gonna Fly Now". (pusťte si audio ukázku v tomto článku)

"V příběhu Rockyho jsme našli řadu paralel - je to příběh boje Davida, který vyzve na souboj Goliáše - a Loterie Fortuna se chce v roli Davida ucházet o přízeň hráčů na českém loterijním trhu," vysvětlila výběr hlavního hrdiny Lenka Janouchová, marketingová ředitelka Fortuna Loterie. Kromě televizního spotu bude Rocky lákat k Fortuně i v rádiu, v tisku a na venkovních reklamách.

Souboj o podíl na trhu se v Česku strhl letos v létě, kdy Fortuna a Tipsport ukončily přes padesát let trvající monopol Sazky a její loterie Sportka.


 

Právě se děje

Další zprávy