T-Mobile myslí na povídavé: Po pěti minutách zadarmo

Radek Pecák Radek Pecák
13. 8. 2010 10:37
Tarif Posílám zase umožní posílání dalších SMS bezplatně

Praha - Stačí, abyste za den provolali pět minut a pak už si povídáte zadarmo. Takovou službu nabídne od pondělka mobilní operátor T-Mobile uživatelům předplacených karet. Týká se to volání v rámci sítě.

Firma o tom informovala v tiskové zprávě.  Zdarma mají být také zprávy po pěti odeslaných SMS během dne. Podobný model zatím konkurenční operátoři nezavedli. Volání zdarma po páté minutě bude pro ty, kteří si zvolí tarif Twist povídám, šestá a další "esemeska" zdarma bude pro ty, kteří mají nastaven tarif Twist posílám.

Uživatelé předplacených karet dosud tvoří zhruba polovinu z 5,5 milionu zákazníků společnosti. "Uživatelé předplacených karet chtějí jednoduchost, komfort a výhodné volání blízkým. Přesně to jim naše nové tarify nabízejí," uvedl ředitel marketingu Petr Dvořák.

Při volání denní účet maximálně 35 Kč

V praxi to znamená, že uživatelé tarifu Povídám mohou za den maximálně porovolat 35 Kč (cena za každou minutu až do dosažení oněch pěti je totiž 6,90 Kč), za esemesku ale budou platit běžnou taxu 2,90 Kč. Naopak ti, kteří se rozhodli pro tarif Posílám, budou mít denní účet za odeslané zprávy maximálně 15 Kč, ale hovory je i nadále přijdou na 6,90 Kč za každou minutu.

Na každé nové SIM kartě bude od pondělí nastaven tarif Twist Začínám. Zákazník si pak hned po aktivaci bude moci vybrat, zda přejde na tarif Povídám nebo Posílám. Stávající tafiry zůstváají v platnosti a na nové lze přejít standardní cestou.

 

Právě se děje

Další zprávy