Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Dokážete si představit svůj život v penzi?

Komerční sdělení
26. 4. 2013 16:44
Rádi byste si zachovali svoji životní úroveň? Pak se nespoléhejte jen na stát a zajistěte se sami.
Foto: Komerční sdělení

Českomoravská stavební spořitelna vám k tomu nabízí spořicí program Liščí penze, s ním si můžete finanční prostředky libovolně rozložit do několika finančních produktů a vytvářet si finanční rezervu.

LIŠKA PRO VÁS MÁ JAKO VŽDY NĚCO NAVÍC
Program Liščí penze vám nabízí možnost rozložit svou investici mezi produkty vhodné pro vytváření finanční rezervy, a nabízí tak ideální řešení zabezpečení na stáří.
Liščí penze zahrnuje stavební spoření od Lišky s ročním výnosem až 3,15 %, doplňkové penzijní spoření ČSOB Penzijní společnosti s ročním státním příspěvkem až 2760 korun. Dále investiční Životní pojištění od Lišky, s nímž můžete pojistit celou rodinu, přitom aktuálně garantuje v programu investování Konzervativní 2 zhodnocení 2,4 % p.a. Součástí Liščí penze jsou investice do smíšených podílových fondů.
A program samozřejmě počítá i s novinkou penzijního systému, tj. důchodovým spořením druhého pilíře. Výhodou investice ve II. pilíři je především možnost, že 3 % z částky, která by šla přímo do průběžného systému, jde na váš vlastní účet, investované peníze se dědí a každý z účastníků si volí svou investiční strategii.

POMŮŽE VÁM SNADNO OVLADATELNÁ KALKULAČKA
S rozložením financí mezi jednotlivé produkty Liščí penze si poradíte snadno díky opravdu snadno ovladatelné kalkulačce tohoto programu. Dostanete se k ní přes webové stránky www.liscipenze.cz, ale také www.cmss.cz. Bezprostředně po vyplnění uvažované měsíčně spořené částky, věku a rozlišení muž/žena se vám na obrazovce ukáže návrh rozložení vaší investice do produktů, a to včetně naspořených částek u jednotlivých produktů i celkem. Totožnou informaci zároveň obdržíte do své e-mailové schránky.

Bližší informace o nabídce Českomoravské stavební spořitelny získáte na www.cmss.cz a také u finančních poradců ČMSS

 

Právě se děje

Další zprávy