Rok 2006 bude klidnější

Dom, ČTK
27. 12. 2005 9:30
Rok 2006 bude oproti tomu minulému roku klidnější, pro mnohé to může být velmi úspěšný rok. Numerologové ale varují, že příroda až tak klidná nebude.

V roce 2006 do popředí více vystoupí hodnoty postavené na harmonických vztazích. "Protože dvojka, dvě nuly a šestka jsou čísla citlivá, senzitivní a duchovní, bude nás více ovlivňovat to, co se děje v našem nitru. Na povrch vystoupí sice již dávno zapomenuté, ale v našem podvědomí nezpracované zážitky. Což se pak může projevit nejen různými konflikty, ale i na našem zdraví," domnívá se například numeroložka Eva Suchá.

Rok 2005 s výslednou sedmičkou byl rokem univerzálních možností. Propojující pětka podle Suché znamenala tok peněz a sedmička zase charitu. "Byli jsme svědky štědrého rozdávání vlády, ale i úžasné solidarity lidí na různých kontinentech. dodala Suchá.

Paroubek nebo Topolánek, horoskop má lepší premiér

Astrologové zase věští, že tématem roku 2006 budou zdroje a hodnoty. "Pokusy vážně změnit čerpání a rozdělování zdrojů budou mít snahu stát se společenskou diskusí. Nejasnosti s tím spojené odnesou zejména obyčejní lidé. Také záležitosti zdravotnictví nesnesou odklad - budou terčem, který schytá nejeden přesný zásah, záhy po začátku roku 2006," uvedla astroložka Martina Lukášková.

V lednu by se na politické scéně objevit další skandál v resortech vnitra, obrany nebo spravedlnosti. "Protože neznám přesná data lídrů Paroubka a Topolánka, mohu jen přibližně předjímat, že vládu bude sestavovat sociální demokracie. Paroubek má totiž volební a povolební měsíční horoskopy mnohem slibnější než Topolánek," tvrdí astrolog Pavel Turnovský.

A dodává, že nejspíš půjde o menšinovou vládu sociální demokracie, která se na počátku roku 2007 dostane do vleklé politické krize, jak ukazuje roční horoskop České republiky k 1. lednu 2007.

Náhlé změny počasí k horšímu, které se nejpozději do tří dnů po uvedených datech projeví úderem chladné síly, očekávají atrologové 1. a 29. ledna, 18. a 25. února, 2. a 24. března, 1. dubna, 18. května, 14. června, 12. července, 8. srpna, 4. a 27. září, 2. a 29. října, 25. listopadu a 23. prosince.

 

Právě se děje

Další zprávy