Zpravodajství TV Nova bude řídit Mužík, exšéf Blesku

Domácí Domácí
24. 2. 2012 11:54
Na Nově doposud zastával funkci PR ředitele. Ve funkci nahradil Martina Ondráčka

Praha - Novým ředitelem zpravodajství a publicistiky TV Nova se stal Vladimír Mužík, dosavadní ředitel PR této stanice.

Ve funkci nahradil Martina Ondráčka, který na Nově působil dvanáct let a byl posledním členem ve vedení Novy ještě z dob generálního ředitele Petra Dvořáka, který je nyní šéfem České televize.

Dočasným vedením oddělení PR a komunikace byl pověřen marketingový ředitel Ondřej Křivka. Sdělila to mluvčí Novy Marie Fianová.

Mužík bude ve své nové pozici zodpovídat za veškerý zpravodajský obsah CET 21, a to jak na televizních kanálech, tak i v agentuře Mediafax a internetových portálech společnosti.

"Je pro mě velkou výzvou posílit jasné vedoucí postavení Televizních novin a nabídnout kvalitní zpravodajský obsah napříč různými platformami," řekl Mužík a dodal, že strategie se zaměří nejen na televizní obrazovky, ale ve velké míře také na internet.

"Věřím, že nám Vladimír se svými rozsáhlými zkušenostmi z oblasti médií pomůže udržet vysokou kvalitu a sledovanost našeho zpravodajství. Jeho úkolem bude mimo jiné uvést na obrazovku TV Nova nové zpravodajsko-publicistické pořady," uvedl generální ředitel Novy Jan Andruško.

Mužík nastoupil do Novy v červnu loňského roku. Od podzimu 2006 do května 2011 řídil deník Blesk. Předtím působil čtyři a půl roku na Slovensku jako šéfredaktor deníku Nový čas.

 

Právě se děje

Další zprávy