Pražská policie hledá mladíka, který u sebe může mít pistoli

ČTK ČTK
31. 12. 2013 16:48
Naposledy byl spatřen 22. prosince na Barrandově.
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Eliška Bártová

Praha - Pražská policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvacetiletém Petru Nekudovi, který byl naposledy spatřen 22. prosince večer na Barrandově. Mladý muž je uživatelem omamných a psychotropních látek. V minulosti se léčil na psychiatrii a má s největší pravděpodobností sebevražedné úmysly. Mohl by být ozbrojen, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Pohřešovaný z místa trvalého bydliště odešel v neděli 22. prosince se svou kamarádkou. Naposledy byl spatřen téhož dne kolem 22:00 na zastávce MHD v ulici K Barrandovu. Když o půl hodiny později telefonoval kamarádce ze svého mobilního telefonu, byl podle policie ve špatném psychickém stavu. Od té doby nekomunikuje a zdržuje se na neznámém místě.

Muž je vysoký 178 centimetrů, má modré oči a středně dlouhé hnědé vlasy. Na sobě měl džíny a černou zimní bundu. Nemá prakticky žádné sociální vazby, rád komunikuje na sociálních sítích pod přezdívkou Califax a většinu času tráví hraním online her.

Policie nevylučuje, že by mohl mít u sebe legálně drženou pistoli. Případným svědkům tak kriminalisté doporučují, aby se pohřešovaného nepokoušeli sami zadržet, ale informovali o místě jeho pobytu policii na tísňové lince 158.

 

Právě se děje

Další zprávy