Pardubice žijí hokejem, pídí se po soupeřích i lístcích

Zuzana Hronová Zuzana Hronová
11. 3. 2011 10:46
Pardubičtí hokejoví fanoušci netrpělivě čekají soupeře a termín pro semifinále
Pardubičtí hokejoví fanoušci patří k nejoddanějším v republice. Návštěvnost v hokejové aréně snese i evropská měřítka
Pardubičtí hokejoví fanoušci patří k nejoddanějším v republice. Návštěvnost v hokejové aréně snese i evropská měřítka | Foto: Zuzana Hronová

Pardubice - Pardubice opět dokazují, kterak je hokej v tomto městě zakořeněn.

Řeší se všude, na úřadech, v práci, v obchodech, na ulici. Jakého soupeře dostanou hokejisté pro semifinále? A kdy se začnou prodávat lístky?

HC Eaton Pardubice postoupil mezi nejlepší extraligovou čtveřici jako první. A podařilo se mu to v nejkratší možné době, když si se Zlínem poradil 4:0 na zápasy.

Fanoušci se okamžitě začali pídit po vstupenkách na další vyřazovací boje. Web klubu je ale skoupý: "Informace o předprodeji vstupenek na semifinále play off budou zveřejněny v nejbližší době."

Na diskusním fóru se spekuluje o úterním ránu, jsou to však jen nepotvrzené informace.

Východočeši stále nevědí s kým a kdy budou hrát, nicméně klub leckdy prodával lístky označené například "Semifinále 1", tedy bez data i soupeře.

Chceme Slavii. A ne 4:0

Fandové uvažují, který z možných soupeřů by byl pro další boje nejlepší. Někteří dokonce úvahy o semifinále přeskakují a myslí už na finále. V něm by si někteří přáli duel Pardubic se Slavií, ačkoliv ta ještě nemá jasné ani semifinále.

Pamětníci totiž stále nemohou zapomenout na hořkou finálovou prohru z roku 2004 s tímto týmem 3:4 na zápasy a rádi by se konečně "pomstili".

Dlouhé čekání na soupeře, termín zápasů a prodej vstupenek trefně vystihuje jeden z fandů ironickým povzdechem: "Mě to čekání nebaví, já už chci jít na hokej. Proč musíme každýho vyklepnout 4:0?"

 

Právě se děje

Další zprávy