Taková byla cesta občanských kandidátů na Hrad

Taková byla cesta občanských kandidátů na Hrad
Vladimír Franz v sobě nezapře hudebního skladatele. Když navštívil v rámci Tour de Franz Poličku, položil kytičku na zdejší hrob Bohuslava Martinů. No vida, další zvládnutá prezidentská disciplína.
Tomio Okamura na stránkách (facebookových či kandidátských) nabízí jen pár fotek ze sběru podpisů. Toto je jedna z mála. U ní jeho komentář "Koukám, že se do mého volebního auta přišel v Uherském Brodě podívat i legendární Bílý Karpat."
Tomio Okamura nemá na Facebooku ani webu ke kandidatuře fotky z petičního setkávání s občany. S těmi se setkával ještě dávno před kampaní v rámci svých talkshow Všude dobře (tak co doma) se zpěvákem Vítězslavem Vávrou či v rámci autorských čtení. Nejnovější fotky jsou ale už ze 17. března 2012 z Brtnice u Jihlavy.
Ani ne tak kampaň, spíš Kampa. Táňa Fischerová se s příznivci setkala třeba v Divadle Kampa, u jiného druhu hudby.
Foto: Facebook, Vladimír Franz prezidentem
Zuzana Hronová Zuzana Hronová
7. 11. 2012 11:50

Projděte si obtížnou ale úspěšnou cestu trojice nezávislých a apolitkých kandidátů na českého prezidenta až pod Hrad. Do boje o "český stolec" proklouzli až na poslední chvíli, ale rozhodně výběr značně obohatili a zpestřili. Obešli se bez větších sponzorů, finančních darů, bez podpory velkých politických stran, billboardů PR v médiích a bez zkušených rutinérů ve volebních štábech. Lidi dokážou zaujmout svou osobností, bez naučených frází, líbivých úsměvů a gest vtloukaných imagemakery. Nejsou to tuctoví političtí "panáci". To vše mají společné. Ale jinak co kus, to naprostý originál: Vladimír Franz měl, Táňa Fischerová a Tomio Okamura.

 

Právě se děje

Další zprávy