Jiří Paroubek on line: Můj vztah s Petrou není zálet

ves
9. 8. 2007 17:52
Předseda ČSSD odpovídal čtenářům Aktuálně.cz
Musel jsem se jí zastat, říká Paroubek
Musel jsem se jí zastat, říká Paroubek | Foto: Ondřej Besperát

Praha - Můj vztah není chvilkový rozmar. Rozvedu se a s Petrou Kováčovou se vezmeme. Tak popsal šéf ČSSD Jiří Paroubek své plány v osobním životě v online rozhovoru se čtenáři Aktuálně.cz.

Právě na téma expremiérova soukromí směřovala převážná část čtenářských dotazů. 

Milenka, nebo ne?

"Slečna Kováčová není můj chvilkový rozmar, není to dáma na pobavení, není to tedy milenka, ale partnerka, se kterou chci po té, až budu rozveden, uzavřít manželství. Připadá mi pochopitelné, že se svého partnera musím zastat," vysvětlil Paroubek, proč nechce, aby média psala o Kováčové jako o jeho milence.

Navzdory tomu mu jedna ze čtenářek připomněla, že když není rozveden, nelze ženu, s níž navzdory trajícímu manželství žije, označit za partnerku, ale jenom za milenku.

"Zkuste mi napsat zhruba za měsíc, jestli také panu Topolánkovi budete celé 3 roky, než se rozvede, připomínat, že slečna Talmanová je jeho milenka. Pokud to budete dělat, jste hulvát. Nejsem žádný anděl, ale ve vztahu k dámám jsem narozdíl od vás gentleman," odpověděl pak Jiří Paroubek na jeden ze čtenářských dotazů.

Rozvod by byl klidný, nebýt médií

Paroubek podle svých slov není na to, jak dopadlo jeho dlouholeté soužití s manželkou Zuzanou, hrdý. Vzápětí čtenářům připomněl, že není mezi politiky sám, komu manželství zkrachovalo. 

"Ostatně v podobné situaci byl v okamžiku voleb do poslanecké sněmovny například pan Bursík či pan Gandalovič a my jsme o tom neřekli ani slovo."

Podle Paroubka by jeho rozvod probíhal díky velkorysosti jeho současné ženy Zuzany zcela v klidu, kdyby o něj ovšem média neměla takovou péči.

 

Právě se děje

Další zprávy