Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

RWE nadělovala elektřinu na 10 let zdarma

Komerční sdělení
17. 12. 2012 9:56
Deset zákazníků RWE dostalo první vánoční dárek s jedenáctidenním předstihem.
Foto: Komerční sdělení

Deset zákazníků RWE dostalo první vánoční dárek s jedenáctidenním předstihem. Díky výhře v soutěži získali elektřinu od RWE na deset let zdarma! S šekem na 153 tisíc korun v kapse je čeká velmi příjemné prožití vánočních svátků.

Jak se soutěžilo s RWE?

Soutěž o elektřinu na deset let zdarma vyhlásila RWE u příležitosti desátého výročí svého působení na českém trhu. Zapojit se mohl každý nový zákazník, který v době od 24. září do 30. listopadu uzavřel s RWE smlouvu na odběr elektřiny.

„Soutěže se zúčastnily čtyři tisíce našich nových zákazníků," upřesnil Tomáš Varcop, obchodní ředitel skupiny RWE a člen představenstva RWE Transgas, který deseti vítězům osobně předal symbolický šek na 153 tisíc korun. Tato částka odpovídá průměrné spotřebě elektřiny v domácnosti za deset let.

Za co ji mohli soutěžící získat? Úkol byl zdánlivě prostý, ale rozhodně ne snadný. Šlo o to odhadnout, kolik minut zvládne na jedno nabití jezdit elektromobil Citröen C-Zero mezi sídlem RWE Transgas v Praze v Limuzské ulici a RWE Zákaznické služby na Proseku.

Jízda elektromobilu

Jízda elektromobilu se uskutečnila v pondělí 3. prosince. A vybitý vůz se zastavil přesně po 135 minutách provozu. „I když byla řada tipů od soutěžících hodně divokých, překvapivě hodně z nich bylo velmi blízko a přesný počet minut odhadlo 33 soutěžících," uvedl na předávání cen v sídle RWE Tomáš Varcop.

O jménech vítězů tak muselo rozhodnout pomocné kritérium z pravidel soutěže. Deset let elektřiny od RWE zdarma získalo těch deset zákazníků, kteří uvedli přesný tip co nejdříve. Pro zajímavost: první výherce odhadl přesný čas jízdy elektromobilu ihned 24. září, tedy v den spuštění soutěže, poslední pak 16. října.

RWE je největším dodavatelem zemního plynu v České republice. Elektřinu nově nabízí od roku 2010 a letos se jí velmi dařilo. „Každý třetí zákazník, který si v roce 2012 vybíral z nových dodavatelů elektřiny, zvolil nabídku RWE. Nově jsme získali více než 87 tisíc odběrných míst. V tomto směru suverénně nejúspěšnějším hráčem na trhu," doplnil Tomáš Varcop.

 

Právě se děje

Další zprávy