Grandhotel Pupp: Zprávy o prodeji jsou nesmysl!

Jan Němec (redaktor) Jan Němec (redaktor)
3. 10. 2010 16:00
Grandhotel hrozí právními kroky proti realitní kanceláři, která prodej potvrdila
Foto: Grandhotel Pupp

Karlovy Vary - Akciová společnost Grandhotel Pupp a její hlavní akcionáři v neděli dementovali informace, že je pětihvězdičkový karlovarský hotel na prodej.

Informaci, že ho nabízí česká realitní kancelář Luxury Business, pobočka londýnské společnosti Luxury Business Holding, přinesl server Týden.cz, kterému to potvrdil jednatel realitky Zdeněk Horký.

"Distancujeme se od aktivit společnosti Luxury Business Holding a od prohlášení jednatele její tuzemské pobočky Zdeňka Horkého, který o prodeji hotelu informuje. Jednoznačně popíráme, že by probíhal jakýkoli prodejní proces," uvádí hotel v tiskovém prohlášení.

"Činnost společnosti Luxury Business považujeme za protiprávní a učiníme veškeré kroky k okamžitému ukončení  závadného jednání," píše se dál v prohlášení.

Podle informací Týdne.cz nabízí Luxury Business nejen Grandhotel Pupp, ke koupi ještě je i zámek Moravský Krumlov, kde je Muchova Slovanská epopej.

Na rozdíl od karlovarského hotelu vlastník zámku Moravský Krumlov, kterým je bratislavská firma Incheba, připustil, že oznámení o prodeji je platné, ale s tím, že je to jedna z variant a neznamená to, že Incheba zámek nakonec skutečně prodá.

 

Právě se děje

Další zprávy