Aneta Langerová | Komentáře
2. 11. 2005 0:00

Běhat do trafiky není můj styl

Nabídli mi, abych pro vás na internetu psala svoje názory. Neříkám, že mě to nezajímá, ale mám hodně málo času na věci, které jsou pro mě prioritou.
Foto: FOTO: Ondřej Besperát / REPRO: ToyB

Nicméně, když bude nějaká zajímavá událost, která mě osloví, budu ráda, že mám příležitost někde ten svůj názor ventilovat a diskutovat o něm. Proč taky ne? Ráda si pak přečtu i jiné pohledy na věc, protože ne nadarmo se říká: " Co člověk, to názor." a na jednu stranu mě to i obohatí.

Není vždy snadné utvořit si názor na něco, o čem nevíte dostatek informací, ale přeci jen z toho mám pokaždé nějaký pocit. Sleduji, co se kolem mě ve světě děje, hlavně na internetu. Internet je skvělý v tom, že člověk má všechny důležité a aktuální informace doma, je velice rychlý a dá se v něm najít skoro všechno, na co si vzpomenu. Pro mě je zkrátka ideální. Vyhovuje mi přijít domů, zapnout počítač a mít to všechno před očima. Takže každý den běhat do trafiky pro noviny, kde mě většinou zastaví pár lidí, není zrovna můj styl, ale když jdu kolem, tak si je taky koupím.

Že bych měla nějakých pár sloupků vymyšlených dopředu pro aktuálně. cz, tak to nemám. Ale určitě mi něco časem brnkne o nos a budu to chtít hodit do ringu. Takže se už moc těším na vaše opačný nebo naopak totožný reakce.

Tak brzkou psanou!

Aneta Langerová

 

Právě se děje

Další zprávy