Depeche Mode hráli pro vyprodanou Arenu

ČTK, Red Kul
24. 1. 2006 18:30
Praha - Legendární trio představilo fanouškům nové album Playing The Angel. A k němu tradiční řetěz starších hitů. Uvnitř: NOVÉ VIDEO
Na úvod nastoupil Dave Gahan tradičně - celý v černém.
Na úvod nastoupil Dave Gahan tradičně - celý v černém. | Foto: ČTK

Zcela vyprodaná Sazka Arena v pražských Vysočanech v pondělí večer trojici David Gahan, Martin Gore a Andrew Flechter vítala bouřlivě. Jako vždy.

Podívejte se na VIDEO.

Největší ovace si Depeche Mode užili při osvědčených skladbách Policy Of Truth, Enjoy The Silence, Personal Jesus nebo Just Can't Get Enough.

Gahan dal do svého výkonu maximum; jakoby vůbec nezestárnul. Nastoupil v oblíbeném pódiovém úboru - klasickém černém obleku s vestou. Jeho jednotlivé části postupně odkládal, až zůstal jen do půli těla. Téměř dvě hodiny nepřestal tančit, svíjet se, tleskat a vybízet dav lidí ke zpěvu.

Jen na tři písně přenechal pódium Gorovi, který zazpíval své klasické "slaďáky". Hala si na kapele vynutila křikem, pískáním a dupáním dvakrát přídavek.

Skupina dnes v Praze vystoupila po více než čtyřech letech, v Česku hrála celkem popáté. Pražskou premiéru měla ve Sportovní hale ještě za totality v březnu 1988.

Depeche Mode vyrazili na turné po pěti letech. Evropskou část zahájili 13. ledna koncertem v Drážďanech. Na kontinentu chtějí odehrát 65 koncertů.#reklama

 

Právě se děje

Další zprávy