reklama

Kdo je soudce Paul Springer

Praha/Hamm - Paul Springer je soudce německého vrchního soudu v Hammu. Poslední tři roky pracoval jako poradce Evropské unie na českém Ministerstvu spravedlnosti v rámci takzvaného twinningového programu.

Soudce německého vrchního soudu v Hammu Paul Springer, který tři roky působil jako poradce EU na českém Ministerstvu spravedlnosti.
Soudce německého vrchního soudu v Hammu Paul Springer, který tři roky působil jako poradce EU na českém Ministerstvu spravedlnosti. | Foto: www.epravo.cz

Devětačtyřicetiletý soudce pochází z České republiky. Narodil se ve Dvoře Králové a ve dvanácti letech v roce 1968 odešel s rodiči do Spolkové republiky Německo. Právnické vzdělání získal na univerzitě v Bielefeldu.

V Severním Porýní-Vestfálsku pracoval na Ministerstvu spravedlnosti.

Od roku 2002, kdy pracoval na českém Ministerstvu spravedlnosti, se několikrát veřejně vyjádřil k úrovni české justice a byl jako odborník zván na semináře právníků a soudců.

Letos v listopadu napsal text Reforma justice - nekonečně neúspěšný úkol? (Nezkrácenou verzi textu Paula Springera si můžete přečíst ZDE)

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama