reklama

Milenci a děti, zeptejte se za plotem

Premiéry - Tradičně mrtvá česká letní filmová sezóna začíná. S dvěma zahraničními filmy týdně, bez českých premiér.

V létě se v Česku oproti americkému trhu do kina moc nechodí. Distributoři proto zpravidla největší fláky vytřískají už v květnu a od června sunou do kin zpravidla filmy, které je kvůli pirátům třeba distribuovat co nejdřív po americké premiéře. Což je jev stále častější.

V létě jsou ovšem jistí nejspíš jen dva typy filmových diváků - děti a milenci. Jak jinak si vysvětlit, že jediné dvě premiéry týdne jsou romantický slaďák až za hrob a animovaná taškařice pro děti?

  • Zeptej se prachu - Salma Hayeková a Colin Farrell jsou v adaptaci stejnojmenné Fanteho novely okouzlující. Milují se i nenávidí, válejí se nazí v moři a touží po sobě, i když se chovají, jako by netoužili. Vášeň, sex a láska v množství větším než malém, co víc si v parném letním večeru přát?
  • Za plotem - Další 3D zvířátka z produkce DreamWorks jsou nenažraní hlodavci, plazi, savci i vačnatci, jejichž hlavní starostí je sehnat co nejvíc lidského žrádla, protože sladidla, konzervanty a "éčka" jim připadají mnohem chutnější než tvrdá dubová kůra. Tak jen pozor, aby se stejným směrem nevydaly i vaše děti...
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama