reklama

Průvodce diváka Febiofestem

Festival - Letošní 13. ročník festivalu nabídne na 555 projekcích 284 filmů z 58 zemí. Jak se k nim dostat?

Pražská část přehlídky se koná od 23. do 31. března. Pak Febiofest vyrazí do dalších šesti českých měst, souběžně proběhne festival i na Slovensku.

Praktické informace

Lístky v ceně 69 korun lze zakoupit ve festivalových pokladnách ve Village Cinemas Anděl v rozšířené otevírací době od 10 do 24 hodin. Lístky do videosálu stojí 39 korun, do Ponrepa 60 korun, na Židovské obci se bude promítat zdarma. Jako obvykle lze předpokládat, že některé filmy budou brzo vyprodány - doporučujeme zajistit si lístky včas.

Na místě bude ke koupi obsáhlý katalog festivalu za dotovanou cenu 99 korun, malý základní katalog je k dispozici zdarma. Filmy v originálním znění budou překládány do sluchátek, která lze zapůjčit na místě. Distribuční předpremiéry budou už zpravidla opatřeny českými titulky.

Součástí přehlídky je i hudební festival se zaměřením na world music, který se koná převážně v garážích přímo pod Village Cinemas Anděl. Součástí je i koncert berlínské performerky AGF či Alexandra Hacka z  formace Einsturzende Neubauten.

Program Febiofestu a další informace ZDE.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama